LEZÁRULT SZAVAZÁS

Tervezzük meg közösen a József Attila lakótelep jövőjét
Tekintse meg a kérdőívet!
A szavazás 2019.09.30-n
00.00 órakor lezárult
A József Attila lakótelep fennállásának több mint ötven esztendeje alatt, az egykoron kopár betonrengeteg zöldellő, ligetes, parkos otthonává vált több mint tizenötezer ferencvárosinak. Az eltelt évtizedekben azonban mindvégig hiányzott a lakótelep identitásképző központja: a főtér. Most lehetőségünk van pótolni ezt a hiányt. Az elkövetkező hetekben folyamatosan információkkal látjuk el Önöket a fragora.hu weboldalunkon azért, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák. Ne feledje, a lakótelep jövőjéről döntünk. Legyen Ön is részese a döntésnek, tiszteljen meg véleményével, így az Önkormányzat a megvalósítás során az Ön elképzeléseit is figyelembe veheti.    
e-mail
1/3 Egyetért-e azzal, hogy Ferencváros Önkormányzata fővárosi és önkormányzati források felhasználásával a József Attila-lakótelepen a Valéria teret, az elkövetkező időszakban, az itt élők elképzelései alapján főtérré fejlessze?
2/3 Amennyiben megvalósul az új lakótelepi főtér, akkor a főtér mely funkcióját tekintené elsődlegesnek?
3/3 Kérjük, néhány mondatban fogalmazza meg az elvárásait a József Attila-lakótelep főterével kapcsolatban. Amennyiben Ön tervezhetné meg a főteret, akkor milyen lenne?