Zombory Miklós mindig is kiemelt figyelmet fordított a Ferencvárosban élőkre, sok egyéb mellett ennek is tulajdonítja azt, hogy immáron 20 éve töltheti be annak a választókerültnek a képviselői posztját, amely neki is lakóhelye. Többek között évente kétszer tart képviselői teadélutánt, melynek célja, hogy közvetlenebb és hatékonyabb legyen a lakosság és a városvezetés között a kommunikáció, valamint, hogy Belső-Ferencvárosban egy nyitott, családias közösség alakuljon ki a közélet iránt fogékony emberekből.

Október 4-én egy közös programmal szerzett egyedülálló alkalmat az ismerkedéssel egybekötött tartalmas időtöltéshez: ingyenes látogatást szervezett az Országházba, nemzetünk szentélyébe, melyben a törvényhozás mellett államiságunk legfontosabb ereklyéit, a koronázási ékszereket is őrzik.

A ragyogó októberi időben derűsen gyülekeztek az Országház Látogatóközpontjának bejáratánál azok a ferencvárosiak, akik jelezték csatlakozási szándékukat a közös Parlament-látogatásra. A megjelentek között a gyermekektől az időskorúakig minden korosztály képviseltette magát. Az idegenvezetéssel egybekötött séta érintette a Parlament valamennyi fontosabb részét, a Díszlépcsőházat, a Kupolacsarnokot, ahol a Szent Korona és a koronázási jelvények csodálhatók meg. Innen a felsőházi társalgón át a felsőházi ülésterembe vezetett az út.

A dr. Kocsis Máté országgyűlési képviselő jóvoltából megvalósult program végén közös fotók készültek, majd az alpolgármester köszönetet mondott mindenkinek a részvételért. A hazaindulás előtt, szabadon választható programként megtekinthető volt a magyar törvénykezés, államszervezés, valamint a Parlament történetéről szóló Országgyűlési Múzeum is.